Nemrég beszámoltunk róla, hogy új helyre költöznek edzéseink, kedden pedig sor is került az első alkalomra a csepeli Szabadkikötő SE sporttelepén. A frissen felújított, műfüvesre alakított pálya nyugodtan mondhatjuk, minden várakozásunkat felülmúlta.
IMG_20210907_185418
Ennek köszönhetően fantasztikus körülmények között tudunk felkészülni a ránk váró megmérettetésekre. Utánpótláskorú játékosaink a Győr Sharks fiataljaival vállvetve mutathatják meg, mire képesek az U17 és U19 mezőnyökben az ősszel. Felnőtt játékosaink számára ugyan csak tavasszal rendeznek bajnokságot, nem lehet elég korán kezdeni az alapok lefektetését a következő szezonra.
 
Szerencsére már az első edzésen is szép számmal megjelentek visszatérő játékosaink, valamint pár új arccal is megismerkedtünk, de a jóból sosem elég! Várjuk sok szeretettel a sportág iránt érdeklődőket flag (kontakt- és speciális felszerelés nélküli) csapatunkba 10-14 éves kor között, junior csapatainkba 14-től 19 éves korig, illetve felső korhatár nélkül felnőtt csapatunkba is!
 
Edzéseinket továbbra is minden kedden és csütörtökön tartjuk a 19:00-21:00 idősávban a 1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5-7. címen, ott várunk Titeket is,
 
Addig viszont
1-2-3 TITÁNOK!
1-2-3 GYŐZELEM!