„Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy örömére a sportoló Titánnak!” – írta meg annak idején Móra Ferenc. Na jó, nem biztos, hogy az idézet száz százalékig pontos, viszont az igen, hogy a közelgő ősz azt jelenti, eddig lehetett pihenni, de most újra edzésbe állunk.

A számunkra elődöntővel végződő 2021-es szezon után eljött az idő, hogy megkezdjük a felkészülést – mindenki a korosztályának megfelelően. Fiataljaink a Győr Sharks U-19 és U-17 csapataiban már szeptember 19-étől versenykörnyezetben bizonyíthatnak, míg felnőtt játékosaink belevágnak a 2022-es idény előkészületeibe, hogy jövőre egy újabb szinttel feljebb tudjunk lépni.

Idén azonban mindezt új helyszínen tesszük, az edzések a Szabadkikötő SE frissen felújított, műfüves és megfelelő világítással ellátott pályáján (1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5-7.) zajlanak majd a jól megszokott családias Titans-hangulatban.

Szeptember 7-étől heti két alkalommal, minden kedden és csütörtökön 19:00 és 21:00 között várunk veteránt és újoncot, kicsit és nagyot egyaránt a csepel-szigetcsúcsi sportlétesítményben, ahol minden erőnkkel azon leszünk, hogy még szebb sikereket érhessünk el a jövőben.

A junior játékosainknak sok sikert kívánunk a hamarosan startoló bajnokságra, felnőttjeinknek pedig kitartást és eredményes felkészülési időszakot! Tavasszal újra találkozunk kék-fehér-narancssárgában, addig is,

 

1-2-3 TITÁNOK!

1-2-3 GYŐZELEM!

Írta: Dénes Szilárd