Folytatódnak a 2021-es Divízió I. küzdelmei, a Crushers elleni nyitómérkőzésünk óta már két további találkozót is megejtettek, jövő héten vasárnap (04.25-én) pedig idegenben, a DEAC Gladiators vendégeként ismét magunkra öltjük a Titans mezt.

Az edzéseken ennek megfelelően nagy erőkkel készülünk az összecsapásra, és minden játékos erre fókuszál, de amíg szurkolóink várnak az újabb szereplésünkre, szeretnénk pár érdekességet kihangsúlyozni a Crushers elleni győztes meccsről.

Először lássuk, kik voltak a támadó oldal kiemelkedő szereplői.

Offense

A támadó alakulatok „meg nem énekelt hősei” a falemberek, akik egyszer sem engedték a szombathelyieknek, hogy levigyék az irányítónkat.

89

Fábián Krisztián, csapatunk vezetőedzője és irányítója egy személyben, ezt három touchdown-passzal hálálta meg.

6

J.D. Crandall, csapatunk egyik import játékosa számára könnyen ment a beilleszkedés: kétszer is a célterületen belül kapta el Fábián Krisztián passzát a második negyedben.

85

Burkus „Bubu” Péter szerezte csapatunk harmadik, egyben utolsó touchdownját a meccsen, ezzel végleg eldöntve a találkozó kimenetelét.

88

Tóth Ferdinánd ugyan touchdownig nem jutott, de sok sikeres elkapással járult hozzá, hogy támadóink folyamatosan haladni tudjanak a pályát, ráadásul egy extra kísérlet során safety-t szerzett, így pontot végül ő is tett a táblára.

 

A védelem részéről is voltak jópáran, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak:

1

Máximo González Sánchez, a másik import játékosunk 8 szereléssel mutatkozott be a Titánok színeiben, ezek közül több negatív yardos is volt.

33

Gurbán „Duji” Gábor erős oldali linebackerként 4 szerelés mellett egyszer földre is vitte a Crushers irányítóját.

24

A védelem egyik csapatkapitánya, Seres Dániel is bizonyította, hogy nem véletlenül kapta meg ezt a címet, és 3 tackle mellett ő is sackelni tudta az ellenfél karmesterét.

Defense

Persze a kiemelt Titánokon kívül minden egyes játékosnak nagy szerepe volt a sikerben, hiszen csapatsportról beszélünk, ahol 11-en egy célért küzdünk, és mindenkinek el kell végeznie a maga feladatát.

04.25-én ezt újfent megmutathatjuk, és egy emberként küzdhetünk meg a Gladiátorokkal, mi már alig várjuk, reméljük Ti is!

 

1-2-3 Titánok! 1-2-3 Győzelem!