Már tudjuk, kivel és mikor játszunk a szezonban, három hazai és három idegenbeli meccset játszun a magyar másodosztályban, nézzük is, mire számíthatunk!

Az idényt a lassan klasszikussá váló Budapest Titans– DEAC Gladiators Football mérkőzés nyitja 04.02-án.
Emlékezhetünk, az elmúlt két szezonban, amelyben mindkét klub nevezett egyaránt parádés, fordulatos meccset vívtunk egymással. 2019-ben mi mutattunk be óriási feltámadást (20–19), 2021-ben viszont nekik sikerült az utolsó pillanatokban a maguk javára fordítani az állást (14–18).Nem látjuk okát, hogy idén miért ne alkotna ismét emlékezetest a két gárda – viszont jó ómen számunkra, hogy mindkét említett esetben a hazaiak kerültek ki győztesként 🤔.

Két héttel később, 04.17-én idegenben lépünk pályára, bár szerencsére túl sok kilométert nem kell majd a kocsikba pakolni: Dunakeszin fogad minket a Rangers, amely ellen tavaly viszonylag sima győzelmet arattunk (32–6). De hiba lenne leírni őket, hiszen egy dinamikusan fejlődő fiatal csapatról beszélünk, akik minden bizonnyal magasabb szintet képviselnek majd, mint legutóbb.

Április utolsó napján ismét utazunk, ezúttal messzebbre: a Divízió I-ben mindig meghatározó szerepet játszó szombathelyi Szombathely Crushers otthonába. Tavaly (a mi pályaválasztásunkkal) sikerült meglepni az egész ligát, de leginkább a vasiakat egy 19–6-os Titánok-sikerrel, a cél idén sem lehet más, mint a győzelem, bár borítékolható, hogy a bivalyerős ellenfelünket szétveti a bosszúvágy.

05.14-én a másodosztályba idén feljutó Tatabánya Mustangs lesz a vendégünk – azt tudjuk, hogy a Divízió II-ben évek óta magabiztos teljesítményt nyújtottak, de egyelőre kérdőjel, mire lehetnek képesek egy szinttel feljebb. Szerencsére február 19-én edzőmeccset játszunk velük, akkor remek lehetőségünk nyílik feltérképezni, mire számíthatunk.

A „kéthetente meccs”-mintát nem törjük meg, 05.28-án találkozunk a mumusunkkal, a Cowbells Football 2. csapatával – keressük a magyarázatot, de valahogy az utóbbi években akárhányszor szembe kerülünk velük, ők kerekednek felül. Vajon idén sikerül megtörni az „átkot”, és megtalálni a győzelem receptjét?

Ezután kicsit hátradőlhetünk, majd’ egy hónap pihenő után a Div. I-újonc Guardians Amerikai Futball Club vendégeként zárjuk az alapszakaszt 06.25-én. A Csongrád-Csanád megyei alakulat a mezőny legnagyobb rejtélye, hiszen még sosem szerepeltek a harmadosztálynál magasabban, viszont sokat elárul róluk, hogy 2017-es magalakulása óta több játékost is kineveltek, aki válogatottságig vitte. Szerencsére addig még sok víz lefolyik a Dunán, és már tisztábban látjuk, milyen tempóban vágtázik a fekete ló…

Egy biztos: mi minden mérkőzésünkön vért izzadva küzdünk majd a győzelemért, és bízunk benne, a Ti támogatásotokra is számíthatunk! Gyertek el a meccseinkre, buzdítsátok barátaitokat, rokonaitokat, szerelmeteket, kiskutyátok tesójának gazdájának szobatársát, és arassunk minél több sikert, együtt!

1-2-3 TITÁNOK! 🛡️

1-2-3 GYŐZELEM! 🏆