Öt év után újfent letennénk a névjegyünket a magyar Divízió II.-ben. Elsőre ez talán visszalépésként hangzik, ám pont ellenkezőleg: nem a Divízió I. elhagyását tervezzük, hanem második számú csapattal bővülnénk.

Abba a szerencsés helyzetbe kerültünk, hogy mind az edzői, mind pedig a játékosállományunk elégségesnek tűnik a vállalkozáshoz, főleg, hogy jelenleg több újoncunk, juniorunk és veterán visszatérőnk is van, akiknek különböző okokból nem tudunk elég játéklehetőséget biztosítani a másodosztályban, viszont szorgalmukat és hozzáállásukat így díjazhatjuk.

A Div. II. tökéletes lehetőség a fiataloknak és az amerikai futballba újonnan belekóstolóknak, hogy meccsrutint szerezzenek, átéljék az összecsapások hangulatát, amit az edzéseken lehetetlen szimulálni, és fejlődjenek, hogy hamarosan már az első számú csapatunkban vitézkedhessenek, az „öregfiúk”, akik pár évet kihagytak, visszarázódhatnak a számunkra már jól ismert kerékvágásba.

„Február ötödikén tartunk toborzónapot a Szabadkikötő SE sporttelepén, ahova minden érdeklődőt sok szeretettel várunk – mondta Fábián Krisztián, a Titans klubelnöke és vezetőedzője. – Reméljük, sokan ismerkednének meg az amerikai foci alapjaival és kapnak kedvet hozzá. Nekik az a jó hírem, hogy akár egy-két hónap után máris pályára kerülhetnek az új koncepció keretein belül!”
Érdemes tehát kilátogatni hozzánk február 5-én (https://fb.me/e/8eqQVgKuG), ha kipróbálnátok magatokat éles helyzetben is! Reméljük, találkozunk a XXI. kerület, Weiss Manfréd út 5-7. szám alatt, addig is,

1-2-3 TITÁNOK! 🛡️
1-2-3 GYŐZELEM! 🏆