Vereséggel zárult a 2.kör…

“Egygólos” meccsen nyert ellenünk a Crushers

 

Nem mindennapi mérkőzésen, hosszabbítás után a Szombathely Crushers 7-0-ás győzelmet aratott a Budapest Titans vendégeként a divízió II-es bajnokságban.

Ugyan előzetesen talán lehetett számítani arra, hogy defense-csatát látnak majd, azonban vélhetően senki sem gondolta volna, hogy “gól nélküli” rendes játékidőt követően hosszabbításba torkollik a szombati délutáni ütközet.

A négy negyed alapján azt lehet mondani, hogy a vendégek álltak közelebb ahhoz, hogy a rendes játékidőben megszerezzék a győzelmet, hiszen egy alkalommal szinte néhány centire voltak az endzone-tól, a Titans védői azonban óriási akarattal kivédekezték, ezzel megoldották a lehetetlennek tűnő feladatot.

A Titans védői fantasztikusan játszottak, több labdát is szereztek, nem egyszer kiváló indulási lehetőséget biztosítva a támadósornak, akik ezúttal azonban nem éltek a kínálkozó lehetőségekkel, ráadásul a szombathelyi védők is alaposan kitettek magukért.

A 0-0-ás rendes játékidei végeredményt követően a pénzfeldobást a Titans nyerte, s bízva remek defensében, először a védekezést választotta. A Crushers támadóalakulata azonban ezúttal egy remek futó drive-ot összerakva megszerezte a találkozó első és egyetlen TD-jét, a fővárosiak próbálkozása viszont egy interception formájában elhalt.

A Titans legközelebb május 29-én a Tatabánya Mustangshoz látogat.

Göbölyös Gábor

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!