Második mérkőzését is megnyerte a Budapest Titans!

 

Két mérkőzés után százszázalékos mérleggel térhet viszonylag hosszabb pihenőre a Budapest Titans. A Titánok vasárnap délután az Újpest Bulldogs otthonában egy pont nélküli első félidőt követően 20-0 arányban diadalmaskodtak.

Az első játékrészben leginkább a védelmek domináltak, a pontszerzéshez a vendég Titans állt közelebb, de egyetlen mezőnygól-lehetőségét a fiatal Nánási Ádámnak nem sikerült értékesítenie. A Titánok részéről újabb interceptiont szerzett a nemrég igazolt Pat Dansdill, az amerikai játékos egy héttel ezelőtt Miskolcon is lehalászott egy passzt, igaz, a kiváló linebacker akkor azonnal TD-re váltotta a labdaszerzést.

A fordulást követően nem kellett sokat várni az első pontszerzésre, akárcsak múlt szombaton a borsodi megyeszékhelyen, most is a Fábián Krisztián irányította defense-nek köszönhetően került előnybe a Titans: egy gyengén kivitelezett screen passzt Márton Károly “olvasott” tökéletesen, és senkitől sem zavartatva gyalogolhatott be pályafutása során először labdával a kezében az end zone-ba.

Nem sokkal később a közönség gyakorlatilag ugyanennek a playnek az “ismétlését” nézhette végig, annyi különbséggel, hogy ezúttal Simon Vidor volt, aki lefülelte a passzt, és könnyedén nyargalt a célterülethez. Nánási Ádám mindkét extra pontot értékesítette.

Ebben a pillanatban gyakorlatilag el is dőlt az addig is eléggé egyoldalú összecsapást, de a Titánok nem érték be ennyivel, és az offense megszerezte első TD-jét. Az egykoron kiváló elkapóból irányítóvá vált Takács Zoltán egy fake átadással a teljes hazai védelmet átverve kiforgott, és “fénysebességre” kapcsolva futott az end zone-ba egy gyönyörű játék végén. Sajnos az extra pont kimaradt, de ez egy pillanatra sem veszélyeztette a Titans sikerét.

A Titánokra most egy hosszabb szünet vár, hiszen legközelebb május 8-án lépnek csak pályára, akkor a Debrecen Gladiators együttesét fogadják.

 

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!