Junior sikerrel kezdődik a szezon

Győzelemmel rajtoltak a juniorok!

Rendkívül sima győzelemmel rajtolt a BudapestTitans, a Dunaújváros Gorillaz és a Szekszárd Bad Bones együttes juniorcsapata: a Young Guns United 42-0-ra nyert a Jászberény Wolverines ellen.

A Titánoknál több játékos is élete első mérkőzésén lépett pályára, köztük volt a villámléptű irányító Fóti Roland, valamint kiváló tightend, Horváth Kristóf, most ők idézik fel néhány mondatban az összecsapást.

“Az első néhány percben kicsit azért izgultam, hiszen a jászberényieknél több elképesztő méretű játékos volt, de az első play után már éreztem, minden rendben lesz. Volt néhány hibám, de összességében úgy éreztem, a többi rendben volt” – mondta a Qb, aki elképesztő sebességével kergette őrületbe a jászberényi védőket.

Horváth Kristóf élete első TD-elkapását is jegyezte, bízunk benne, hogy jövőre akár már a felnőtt csapatban is kamatoztatni tudja tudását.

“A többiekkel ellentétben nem izgultam, mivel tudtam, hogy egymást fogjuk segíteni a pályán és ez megold mindent. Ahogy a mérkőzés haladt előre, a srácok egyre jobban érezték, főleg az újoncok a játékot. Ezen a napon a mi csapatunk jobb volt, összeszokottabb és az edzők remek munkát végeztek. Jó önbizalom növelő, magabiztosságot adott ez a győzelem, de nem ez a meccs lesz a mérce a szezonra és az ellenfelekre tekintve.”

“A legjobb érzés volt a családomat látni, hogy ott vannak és szurkolnak. Bíztam a csapatban és saját képességeimben. Jó volt egy kis show-t csinálni a szurkolóknak, a sok ponttal, nagy ütésekkel és a király TD táncommal. Abban a percben azt éreztem, hogy én vagyok a legjobb és senki sem állíthat meg. Jól esett az, hogy akkor minden rólam szól, mindenki gratulál. Srácokkal készülünk a következő meccsre az igazi kihívásra a Wolves ellen.”

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!