Ismerkedés Bryan McCullough-val

Hamarosan megérkezik import játékosunk, így készítettünk vele egy kis interjút, hogy jobban megismerhessük őt.

 1. Mi a szülővárosod? Hol nőttél fel?
  „Észak Carolina államban, Durham-ben születtem és ott nőttem fel.”

 

 1. Beszélj a családodról. Hány testvéred van?

„Nagy családból származom. 5 testvérem van, 2 vérszerinti, 2 féltestvér és egy örökbefogadott. A legidősebb, a lány féltestvérem 29 éves, következő a fiú féltestvérem 26, ezután következem én a 22 évemmel. A vérszerinti húgom 20 éves, az öcsém 11. Végül a fogadott öcsém 2 éves.

 1. Mi a kedvenc zenéd?

„A kedvenc műfajaim a Hip-Hop és a Rap.”

 1. Mikor kezdted el a futballt?

„Első középiskolás évemben kezdtem el a futballt. Ez volt az első év, amikor bevezették a futballt az iskolámban és én tagja akartam lenni iskolánk első focicsapatának. Már gólyaként kezdő lettem a csapatban és országos elismerésben is részesültem.”

 1. Hogyan változtatta meg a futball az életed?

„A futball jobbá tette az életem több módon is. Nem csak űzni a sportágat, de minden, ami vele jár, mindenféle időjárásban való edzéstől, a súlyemelésig, az állandó munka, hogy jobbá váljak magamnak és másoknak. Segítséggel az összes edzőmtől a középiskolából és a főiskolából egyaránt, akik megtanították nekem, hogyan váljak férfivá és hogyan viselkedjek. Nem volt apa a házban. Nehéz volt a nőket megkérni, hogy férfi szemszögből adjanak tanácsokat. A középiskolai edzőim voltak nekem az apáim, amire szükségem volt és segített, hogy felnőjek. A futball arra is lehetőség volt számomra, hogy folytassam a tanulást és főiskolára menjek. Elhagyni az iskolát nem volt egyszerű és az akkori haverjaim közül sokan nem támogattak a továbbtanulásban, elengedtek egyedül főiskolára, hogy ott sportoljak.”

 

 1. Mi a te személyes célod a futballal?

„Életem ezen pontján megvalósítottam minden célom a futballal. Nem volt sok ember, aki azt mondta, hogy főiskolára fogok jutni és ott fogok játszani. Végeredményben bebizonyítottam, hogy tévednek. Nem elég, hogy első évesen kezdő lettem, de minden évben kezdő voltam és bekerültem az év második csapatába végzősként, valamint újoncként és a harmadik évemben az év csapatába. Most, hogy befejeztem a főiskolát, látni akarom, milyen messzire tud vinni engem a futball és ezt akarom karrieremnek. Ha majd öreg leszek, elmondhassam azt, hogy beleadtam mindent, amit tudok, a sportba, amit szeretek.

 

 1. Ki a példaképed?

„Példaképeim a középiskolai főedzőm, a főiskolai futó edzőm és a főiskolai védőfal edzőm. Ők az én példaképeim, mert Ők voltak, akik hittek bennem akkor is, amikor senki más nem hitt. A középiskola edzőm látott valamit bennem, és ő segített, hogy észre vegyenek a főiskolai edzők is. A főiskolai védőfal edző volt, aki odavitt engem a csapathoz és Ő hitt benne, hogy megvan a tehetségem ehhez a szinthez és a sikerhez. Ami megkülönböztette Őt a többi edzőtől, hogy bármit mondott, mindig tartotta a szavát és szavahihető maradt. A futóedzőm taníttatta meg velem, hogy nem csak a futball van, hanem van élet a futball után, ezért az elsődleges cél a főiskola elvégzése volt és utána a futball.”

 

 1. Melyik a kedvenc csapatod az NFL-ben?

„Kedvenc NFL csapatom a Seattle Seahawks.”

 1. Hogyan szereted eltölteni a szabadidődet?

„A hobbijaim, ha éppen nem gyúrni vagyok, akkor videójátékokkal szeretek játszani, valamint a bowling, billiárd, és barátokkal vagy családdal eltölteni az időt.”

 1. Mi a legjobb futball emléked?

„Egyik legjobb emlékem, mikor harmadévesként a főiskolán a csapatunk megverte a 14.-nek ragsorolt csapatot az országban és az egyik legjobb meccsem volt.”

 

 1. Mit tanított neked a futball?

„A futball tanított engem az életről, balsorsról, állhatatosságról, elfogadni a rossz helyzeteket és meghozni a jó döntést, és nyugodt maradni nyomás alatt is.”

 

 1. Mit tudsz Magyarországról?

„Nem sokat tudok Magyarországról, azonban, a dolgok amiket hallottam róla, az mind jó dolog és alig várom, hogy megtapasztaljam saját magam is!”

Végül egy kis csemege:

https://www.hudl.com/video/3/2641172/582cbb555b3cd81d5844ca2c

 

 

Herczeg Kornél

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!