Ismerd meg a Titánokat!

 

Az év első játékosa Hacknauer Dániel. A fiatal tehetség aki szerepelt az idei U19 magyar válogatott keretében.

1.Mutatkozz be pár szóban!

Hacknauer Dániel vagyok, 17 éves és a Budai középiskolába járok Budapesten. Érden lakom a szüleimmel és 2 nővéremmel együtt. Tagja vagyok az utánpótlás válogatott keretének, ahol Linebacker pozícióban mutathatom be tudásomat.

2.Mikor kezdtél Amerikai Focizni?

2015 januárjában jöttem le az első edzésre.

3.Mit szeretsz a játékban?

A legelején még a felszerelés és az ütközések fogtak meg igazán, aztán ahogy egyre jobban megismerkedtem a sportággal, és jöttek az elméleti részei, úgy egyre jobban kezdett érdekelni. Aztán pedig az egész egysége a védelemnek megtetszett.

4.Az edzések mellett mivel készülsz fel egy szezonra?

Mindig törekszem arra, hogy a lehető legtöbbet megtegyem a pályán és emiatt szükségünk van a külön edzésekre, ezért próbálok mindig a kondíciómra odafigyelni és konditerembe járni.., hogy fejleszthessem.

5.Mik a személyes céljaid az idei évet tekintve?

Szeretnék a csapatunkal minél jobb helyezést elérni az osztályunkba és rájátszásba kerülni. Emellett az utánpótlás válogatottban is szeretném a lehető legtöbbet nyújtani, hogy Európa-bajnokságot nyerjünk.

6.Emlékezetes pillanatod, ami focihoz kötődik?

Néhány van, a legkissebb szerelésektől a labdaszerzésekig, mind edzésen és meccseken, de a legemlékezetesebb az volt, amikor a válogatottal pályára léphettünk Székesfehérváron a Szlovákok ellen.

7.Milyen tanácsot adnál akik el akarják kezdeni a sportágat?

Bármennyire is érdekli őket, ne habozzanak és nyugodtan jöjjenek le edzésre és próbálják ki. Biztosan lesz helyük a csapatban.

8.Kikre nézel fel leginkább?

Nincs igazi példaképem, de sok játékost megnézek akinek a posztján játszom, és a lehető legtöbbet próbálok tanulni és fejlődni az edzésken és meccseken.

9.Mik a céljaid az Amerikai Focival?

Szeretnék a posztomon a legjobb lenni és ehhez nagyon sokat is kell még tanulnom és erősödnöm. Egyenlőre ezeket tartom szem előtt és ezekben próbálok fejlődni.

10.Mesélj valami vicces dolgot magadról!

Egyik edzésre nagyon siettem és kapkodtam, ezért otthon hagytam a rövid gatyámat. Ezért az 1 órás futóedzésen kénytelen voltam a kis testemmel csak aláöltözőben futni.

Budapest Titans Amerikai Football Club fényképe.

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!