Győzelemmel zárták a Titánok a szezont!

 

Magabiztos győzelemmel zárta a szezont a Budapest Titans, a fővárosi együttes a divízió I-es bajnokság zárófordulójában a Tata Mustangs csapata felett diadalmaskodott 21-0 arányban.

A bemelegítés és az első negyed még viszonylag tiszta, szép időben zajlott le, ezt követően azonban hatalmas vihar zúdult a Kolozsvári Tamás utcai sporttelepre, ami miatt a játékvezetőknek körülbelül egy órára az öltözőbe kellett parancsolnia a játékosokat.

A Titánok gyakorlatilag két negyed alatt eldöntötték a találkozót, előbb az irányító Takács Zoltán futotta meg szezonbeli második TD-jét, majd a két running back, Vadász Endre és Török Balázs is feliratkozott a pontszerzők közé.

A Titánok védelme két interceptiönt is szerzett a délután folyamán, Pásztor András és Fábián Krisztián halászta le az ellenfél átadását. A budapestiek védelme ebben a szezonban másodszor „nullázott”   .

Mivel másnap a Miskolc Renegades a papírformának megfelelően legyőzte a Budapest Cowbells második csapatát, a Titánok 3-3-as mérleggel az ötödik helyen zárták az alapszakaszt, azaz éppen csak lecsúsztak a playoffról.

A fővárosiak felnőtt csapata számára ezzel véget ért az idény, de a flag focisták, illetve a junior együtt nagy reményekkel indul neki a felkészülésnek és a mérkőzéseknek.

 

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!