Év végi edzőmeccs

2015. december 6.-án (vasárnap) a Budapest Titans csapata hazai pályán fogadta a Budapest Eagles együttesét, egy évzáró edzőmeccs keretében.  A csapatok alapos bemelegítés után nem sokkal 13:00 óra után elkezdték a meccset.

Az érmefeldobás után a Titánok a visszahordást választották. A rúgást Göbölyös Gábor hordhatta vissza, aki bravúros megmozdulásával átjutott az ellenfél emberein és végül  a vörös zónán belül sikerült megállítania az őt követő Eagles játékosnak. Nem sokkal a visszahordása után már pontokkal is gazdagította csapatát. Takács Zoltán (első) passza érkezik középre, Touchdown, a Titánok vezetnek. Az extrarúgás kimaradt, marad a 6 pont.

Az Eagles nem tudott élni a támadás lehetőségével, hiszen Steckmüller Tamás kitűnően végezte feladatát és többször is időben oda tudott érni a labdás játékoshoz.

Punt következett így ismét a titánoké a labda. Ismét közel voltak a titánok hogy újabb pontot szerezzenek de az Eagles egyik játékosa labdát szerzett és egészen az endzone-ig vitte a labdát. A TD után sikeres extrapontot szerezve az Eagles átvette a vezetést melyet egészen a végéig magáénak tudhatott.

Egy második Eagles TD és egy mezőnygól után az állás 6-17. A szépítést Vadász Endrének köszönhetjük aki futott TD-jével 12-17-re változtatta az eredményt. A mérkőzés vége 12-24 lett, így a Budapest Eagles került ki győztesként, gratulálunk nekik!

Csapatunk rengeteg újonccal bővült és mindenki kapott játéklehetőséget. Sokaknak ez volt életük első megpróbáltatása, és kitűnő alkalom volt, hogy tapasztalatot gyűjtsenek. Az edzők a meccs után pozitívan értékelték a csapat teljesítményét. Látták, hogy még nincs teljesen összekovácsolódva  a társaság de tudják, hogy kemény munkával, és kitartással egy rendkívül jó csapatot tudnak majd a kezükben, hiszen kitűnő alapanyagól dolgozhatnak.

Mind offense, mind defense oldalról láthattunk fantasztikus megmozdulásokat.

Meg kell említeni Takács Zoltánt, aki először lépett pályára irányítóként és remekül helyt állt , a fentiekben említett Göbölyös Gábort és Vadász Endrét, Drajkó Attilát és Györi Benedeket.

A defense remekelt, ismét kiemelném Steckmüller Tamást, remekül játszott Vidor Simon, és Márton Károly aki a második félidőben hívta a playeket, Varga Norbert aki egy interceptionnel ajándékozta meg csapatát.

Sajnos sérültjeink listája is bővült, Sallai Péter (térd), Nyírő Szilárd (térd), és Halász Bence akit nyaksérüléssel kénytelenek voltak korházba szállítani (szerencsére semmi komoly). Jobbulást Kívánunk nekik és mielőbb várjuk őket vissza a pályára.

Németh Áron Barnabás

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!