Divízió I-ben indulunk 2018-ban

2018-ban Divízió 1!

A novemberben megtartott megbeszélésen csapatunk eldöntötte hogy fellép egy osztályt és Div1-ben folytatja a játékot.

A Titans a 2016-os szezon után önként lépett vissza egy osztályt, hogy a sok fiatal és újonc játékos tapasztalatot szerezhessen, fejlődhessen és legyen összeszokottság. MAFSZ szabályok szerint, ha egy csapat önként lép vissza alsóbb osztályba, egy év után joga van abban a bajnokságban indulni amiből kilépett. A Titans tehát egy év építkezés után, jó reményekkel visszatér a Div1-be. Fiataljainknak most már van meccs rutinjuk, több játékosunk szerepelt a JuniorU19 bajnokságban is a Gorillaz Juniors színeiben.
November 30-án csütörtökön, scrimmaget játszottunk a Budapest Eaglesel, kiváló lehetőség volt arra hogy megtudjuk mik azok amiken még javítanunk kell vagy gyakorolnunk kell a tavasszal kezdődő szezonig.

A védelmünk remekül működött, nagy az összeszokottság és
megértés játékosaink között, ez tavaly is így volt, biztosak vagyunk benne hogy bárki jön szembe velünk a Div1-ben is, ezzel a védelemmel meg fog gyűlni a baja!
Támadójátékunk is javult. A tavaly első évét irányítóként játszó 18 éves Horváth Kristóf kezd beérni, magabiztosabb és jól ismeri fel a helyzeteket. Offenseben egyetlen hiánypostunk a támadófal, oda tervezünk erősítést. Kiváló atletikus támadóink vannak és egy jó támadófal emellé meccseket dönthet el.
A 2018-as év elején Tryoutot szervezünk, egy ilyen eseményen lehet még tehetséges újoncokat találni akik tovább erősíthetik csapatunkat akár a következő szezontól.
A 2018-as Divízió 1-ben 7 csapat fog rész venni. A Cowbells2, Eagles2, Gladiators, Renegades, Bad Bones, Crushers és Titans. Minden csapat erős, nehéz esélyeket latolgatni hiszen minden évben változnak a keretek, nem tudhatjuk előre, ki mire képes és hogy a csapatok milyen playekre és játékosokra épülnek. Ami biztos hogy csapatunk keményen fog edzeni, több játékosunk az edzések mellett atlétikára jár heti háromszor hogy kondícionálisan és a koordinációban is fejlődjön.
Az idei év tehát az építkezésről szólt, összeállt egy erős, fiatal  gárda akik alig várják hogy megmutassák mit tudnak a Div1-ben!

Herczeg Kornél

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!