Bulldogs-Titans győzelemmel indult a szezon

Magabiztos győzelemmel kezdtük az idényt

Rendkívül magabiztos, 39-20-as győzelemmel kezdtük a 2016-os szezont: csapatunk a Fezen Divízió II-ben az Újpest Bulldogs otthonában diadalmaskodott.

A negyedik kerületben rendezett összecsapás egy cseppet sem hasonlított az egy évvel ezelőttire, hiszen akkor a Titánok egy viszonylag pontszegény mérkőzésen “lenullázták” a Bulldogokat. Ezzel szemben most egy igazán pontgazdag összecsapást láthatott a szép számú közönség, amely az utolsó pillanatig lelkesen buzdította a csapatokat.

A Titansben támadó és védő oldalon is számos újonc mutatkozott be a felnőtt csapatban: irányítóposzton Horváth Kristóf kezdőként, majd Steigervald Ákos és Kovács Krisztián csereként is lehetőséget kapott. Horváth és Steigervald számára mindenképpen emlékezetes lesz a bemutatkozás posztjukon, hiszen előbbi egy futott, utóbbi pedig két passzolt TD-vel vette ki a részét a sikerből.

A védőknél számos kiemelkedő teljesítmény született: Varga Norbert, a csapat egyetlen HFL-játékosa rögtön az első pályán töltött játéka során egy Picksickset szerzett, Simon Vidor interceptiönnel és kierőszakolt fumble-ökkelvettette észre magát, míg a falban két újonc-titán, Rutka Bence és Sulyán Gergő terrorizálta a Kutyák irányítóját.

Csapatunk szombaton 15 órakor a Szombathely Chrusers együttesét fogadja az Építők Sporttelepen.

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!