A Gladiators nyerte a veretlenek csatáját

Két veretlen csapat, a Budapest Titans és a Debrecen Gladiators találkozott egymással a divízió I-es bajnokság vasárnapi rangadóján. A találkozót végül 27-9-re nyerte a hajdúsági együttes, amely ezzel megőrizte hibátlan mérlegét.

A budai hegyek tövében fekvő Kolozsvári Tamás utcai Sporttelepen rendezett összecsapáson a Titánok szerezték meg a vezetést, egy szép drive végén Göbölyös Gábor field goaljával születtek meg az első pontok.

Nem kellett sokat várni a vendégek válaszára, a válogatott futója, Roják Richárd ezúttal is bizonyította klasszisát, és egy hosszú futással vezetéshez juttatta a Gladiatorst. A Titans még az első negyedben újra eredményes tudott lenni, de ezúttal is meg kellett elégedniük Göbölyös Gábor field goaljával.

A Debrecen a második negyedben gyakorlatilag eldöntötte a találkozót, Harsányi Alex és Uri-Kovács István is TD-t szerzett, hazai oldalon pedig azért kesereghettek a szurkolók, mert két alkalommal is az end zone-ban esett ki a labda egy-egy fiatal Titans elkapó kezéből.

A fővárosiak támadósora nem találta a fogást a hajdúságiak védelmén, így Göbölyös Gábor harmadik field gólja jelentette az utolsó Titans-pontszerzést a találkozón.

Az úgynevezett “I”-re a pontot Roják Richárd tette fel – aki a negyedik negyedben kényszerből már irányítót játszott, ugyanis egy futott TD-vel, majd egy sikeres kétpontos kísérlettel lezárta az összecsapást.

 

debrecen

Most vasárnap Szekszárdra utazunk, a Bad Bones fogad minket hazai pályán. A szekszárdi csapatnak ez az első éve a divízió 1 es bajnokságban,így ők egy új ellenfélnek számítanak.

A mostani mérkőzés eredménye nagyban befolyásolja a rájátszásba jutást,fontos pontokat hozhat el a nyertes csapat.

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!