Young Guns-győzelem a Titánok Családi Napján

 

 

Szombaton utolsó hazai mérkőzését játszotta a Young Guns United, a vendéglátó Budapest Titans pedig Családi Nappal tette még emlékezetesebbé a napot.

Az időjárás rendkívüli kegyes volt, hiszen délelőtt 11 órakor szikrázó napsütés fogadta a klubhoz tartozókat. A játékosok nagy része ezúttal családja kíséretében érkezett meg a Kolozsvári Tamás utcai sporttelepre, ahol remek hangulatban készülődhettek a fiatalok mérkőzésére, amelyet a Győr Sharks ellen vívtak.

Külön ki kell emelni Járai Richárdot és feleségét, illetve Horváth Kristóf édesapját és édesanyját, akik megannyi finomsággal lepték meg a Titánokat: főtt kolbász, mustár, hagyma és zsíros kenyér illata járta körül az asztalokat, de a játékosok is kitettek magukért, hiszen szinte senki sem érkezett üres kézzel, így pillanatok alatt pogácsával, üdítővel és aprósüteménnyel teltek meg a büféasztalok.

Ebédre gulyáslevessel készült a Halász Erika, külön köszönet érte.

A találkozó rendkívül kiélezett küzdelmet hozott, az első félidőben nem láthattak pontot a nézők, ez főleg a jól felkészült védelmeknek volt köszönhető. A félidőben remek hangulatú rúgóversenyre került sor, senki sem maradt ajándék nélkül.

A fordulást követően a vendégek szereztek vezetést, de a hazaiak Győri Benedek fantasztikus futott TD-jével, majd értékesített kétpontosával megfordították a találkozót és diadalmaskodtak.

A rendkívül sportszerű összecsapás végén a két csapat játékosai, vezetői és szurkolói remek hangulatban, egy tányér gulyás kíséretében tárgyalták ki a látottakat.

Reméljük mindenki jól érezte magát, hiszen a Családi Napot hagyományteremtő nappal rendeztük meg.

Göbölyös Gábor

 

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!