IX. Cellect Aréna Kupa

Cellect Aréna 2015

 

Már szinte hagyománynak számít, hogy az amerikai foci teremváltozatát megrendezik a Super Bowl(amerikai profi liga nagydöntő) utáni hétvégén.

Aki nem ismerné a szabályokat annak a következő linket ajánlom elolvasni:

http://mafsz.org/wp-content/uploads/2014/06/AR%C3%89NA-FOOTBALL-SZAB%C3%81LYAI-2015_MAGYAR-ANGOL1.pdf

 

Idén 8 csapat nevezett, ami 15 mérkőzést jelent, hiszen csapatonként 3 alapszakasz mérkőzés játszható és a legjobb két helyezett jut tovább az elődöntőbe, majd a legjobbak mérettetnek meg a döntőn.

A sorsolás előre megtörténik, így lehet tudni ki lesz az ellenfél.

“A” csoport

Docler Wolves

Miskolc Steelers

Dunaújváros Gorillaz

Budapest Titans

“B” csoport

Győr Sharks

Nyíregyháza Tigers

Újpest Bulldogs

Budapest Eagles

A Magyar Amerikai Futball Szövetség honlapján olvasható egy részletes összefoglaló, eredményekkel együtt.

http://mafsz.org/?p=2623

 

A hangulat óriási volt, évről évre több érdeklődő látogatja ezt az aréna kupát. Az ilyen alkalmakon is van lehetőség a résztvevő csapatok relikviáiból beszerezni, hogy mire a nagypályás, 11-11 elleni szezon beindul, már kedvenc csapatunk mezében tudjunk szurkolni.

Amerikához hasonlóan itthon is vannak cheerleader csapatok, akik a szünetekben szórakoztatják a közönséget és igen színvonalas akrobatikus elemeket mutatnak be.

Csapatunk ugyan nem jutott az elődöntőbe, de a Wolves elleni mérkőzés volt a torna legnagyobb csatája és hűen tükrözte az igazi aréna foci minden mozzanatát.

Ismered azt, milyen érzés, amikor beérik a munkád gyümölcse? Ha igen, akkor tudod: csodás. Egyszerre tölt el boldogsággal és büszkeséggel. Így voltunk mi is…


A jövő évben is szeretnénk részesei lenni ennek az alkalomnak, aki kedvet kapott az velünk tarthat a X.Cellect Arénára akár játékosként akár szurkolóként.

 

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!