Az elődöntőre készülnek a Titánok

Egy kiváló alapszakasz és egy rendkívül sima wild card-mérkőzés után a divízió I-es bajnokság elődöntőjébe jutott a Budapest Titans, amelyen a fővárosi csapatnak lehetősége nyílik a revánsra, ugyanis idei egyetlen legyőzőjükhöz, a Miskolc Steelershez látogatnak.


A “Titánok földjén” az idény előtt nem gondoltak volna arra, hogy egyetlen lépés fogja elválasztani őket a finálétól, ugyanis Kollár Balázs a támadóktól a védők irányítását vette át, Fábián Krisztián pedig hosszú évek után az offensért lett felelős. A kevesebb téli edzéslehetőség, és a sémaváltás miatt előzetesen nehézkesebb idényre lehetett számítani, de a gárda már az első mérkőzésen, hazai környezetben a Tata ellen megmutatta, hogy idén is számolni kell velük. A Mustangs végül egy 28-23-as vereséggel távozott a fővárosból, a találkozó hőse a három TD-t futott Kollár Bence volt.


Következett az ősi rivális Békécsaba elleni kirándulás, amelyen a válogatott Wágner Olivér irányította Titans újabb magabiztos győzelmet aratott, a kiváló QB mellett ezúttal is Kollár Bence játszotta a főszerepet. Ezután az Eger Heroes csapatát látták vendégül a Titánok, a domináns futójáték és a fal kiváló munkája mellett ezúttal már a passzok és az elkpók is megvillantak, Wágner Olivér ezen a találkozó már két TD-passzt is kiosztott, ráadásul sorozatban harmadik bajnokiján is jegyzett futott TD-t.


A Titans ekkor már biztos résztvevője volt a rájátszásnak, így a Miskolc Steelers otthonában lejátszott találkozónak az egyenes ági elődöntő volt a tétje, az összecsapást végül az Acélváros fiai nyerték, a Titans így 3-1-gyel zárta az alapszakaszt, amely kifejezetten jónak mondható.

Következett a Raptors elleni szokásos rájátszásbeli ütközet, amelyet ellentmondást nem tűrően nyertek meg a fővárosiak, így már csak egy lépés választja el őket a nagydöntőtől. Ezt az ugrást szombaton Miskolcon tehetik meg.

-göbi-

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.