A Titánok leVadászták a Békéscsaba Raptorst

A Budapest Titans bejutott a divízió I-es bajnokság elődöntőjébe, miután a wild card kör szombati rangadóján Vadász Endre vezetésével rendkívül magabiztos, 43-24-es győzelmet aratott a Békéscsaba Raptors felett. A fővárosiak sorozatban harmadik idényükben akadtak össze a békéscsabaiakkal a rájátszásban, a legutóbbi két alkalommal a Viharsarok ragadozói ünnepelhettek.


A szombati hőségben megrendezett összecsapáson a Titánok kerültek előnybe, a válogatott irányító Wágner Olivér gyönyörűen találta meg az end zone-ban Szerényi Gábort. A tight end sorozatban második mérkőzésén volt eredményes, legutóbb a Miskolc Steelers otthonában is pontokat szerzett.

Nem sokkal később egyenlíthetett volna a Békéscsaba, de a TD utáni extra kimaradt. A vendégek ráadásul nem sokáig örülhettek, ugyanis a kirúgást Vadász Endre azonnal TD-re hordta vissza, növelve ezzel a különbséget. A villámléptű running back ráadásul nem érte be ennyivel, hiszen néhány perccel később hasonló távolságból egy puntot is gyönyörűen hordott vissza, amivel rendkívül nehéz helyzetbe került a Raptors. A fordulást követően Wágner Olivér újabb TD-átadást jegyzett, ezúttal Göbölyös Gábor volt eredményes. A Titánok elkapója ezúttal rúgóként is több lehetőséghez jutott, három field goalt és minden extrát értékesített az összecsapáson.

A támadósor mellett a védelem is kiválóan teljesített, a secondaryból Ridács Gábor, a linebacker sorból pedig Raschek Márton is interceptiont szerzett, utóbbi azonban sajnos sérülést szenvedett.

A hazaiak részéről a futó Zsila Árpád jegyezte a találkozó utolsó hatpontosát, a támadónak ez volt az első TD-je a pályafutása során. Mindenképpen meg kell említeni Szabó Lóránd nevét, a gárda válogatott tight endje  ezúttal full back poszton bizonyította kivételes képességét.

A Titans győzelmével bejutott az elődöntőbe, jövő szombaton pedig a Miskolc Steelers vendége lesz.

-göbi-

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!