Dördül a startpisztoly

Jövő vasárnap fontos nap lesz a Titánok életében, ugyanis a divízió I-es bajnokság idénynyitójára készülnek. Április 6-án 15 órától az Építők pályán a Tata Mustangs együttesét látja vendégül a fővárosi gárda.


A budapestieknél komoly változások történtek a holtszezonban, ugyanis a korábban a védelmet irányító Fábián Krisztián a mostani idényben már a támadásokért felelős, míg Kollár Balázs a védelem koordinálását vette kézbe. Az edzői stábhoz csatlakozott a rutinos Veszeli Gábor is, aki az elkapók fejlődésében segíti a csapatot. A gárda kerete alapjaiban nem változott, ugyanakkor várhatóan egy-egy új arc feltűnik majd mindkét egység soraiban.


A téli időszakban szűkös volt a csapat mozgástere az edzéslehetőségeket tekintve, ugyanakkor már két edzőmérkőzésen is túl van az együttes. Első alkalommal a Budapest Cowboys otthonában lépett pályára a csapat, ezen az összecsapáson azonban még látszódtak a hiányosságok.


Komoly erőfelmérőnek tekinthető a magyar bajnok Budapest Hurricanes otthonában lejátszott találkozó, amely mind a támadó-, mind a védőegység megmutatta, hogy képes csapatként együtt dolgozva, helyenként kifejezetten szép játékokat is bemutatni.

 

 

 

-göbi-

 

 

Talán ezeket is kedveled...

Minden vélemény számít!